Wij zijn altijd op zoek naar leuke collega’s

De zorg lijkt voor mensen in de bedrijfsvoering op het eerste oog niet meteen een aantrekkelijke sector om in te werken, maar geloof ons; werken voor de zorg is fantastisch. Het is heerlijk om iedere dag te werken voor klanten die met een passie voor een beroep hebben gekozen, maar belast worden met zaken waar zij niet zo goed in zijn, maar waar wij in excelleren!

Bij De Ontzorgers krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We zijn een superhecht team met aandacht voor onze collega’s en bouwen samen aan een prachtige, maatschappelijk gerichte onderneming. Zijn er op dit moment geen vacatures, dan zijn open sollicitaties altijd welkom!

Stuur een open sollicitatie naar
vacatures@deontzorgers.nl

Stuur een e-mail

Specialist zorgadministratie

Ben jij een gedreven en nauwkeurige professional met een passie voor zorgadministratie? Wil je deel uitmaken van een hecht team waar jouw bijdrage van cruciaal belang is? Dan is dit de uitgelezen kans voor jou! Wij zijn op zoek naar een zorgadministrateur die ons team komt versterken en een essentiële rol zal spelen in het nauwkeurig verwerken van zorgdeclaraties voor verschillende opdrachtgevers in de GGZ, jeugdwet en de Wmo.
Lees meer

Businesscontroller

Ben jij een ervaren en gedreven professional op het gebied van businesscontrol, met een passie voor de zorgsector? Zoek je een uitdagende functie waarin je een cruciale rol speelt in het bewaken en optimaliseren van financiële processen? Dan is deze vacature voor Businesscontroller jouw kans om deel uit te maken van ons dynamische team!
Lees meer