Onze diensten

De Ontzorgers professionaliseert de bedrijfsvoering van zorginstellingen en samenwerkingsverbanden. Onze expertise ligt op het gebied van zorgadministratie, applicatiebeheer, financiën en data(management). We zijn met name sterk in het creëren van solide bedrijfsprocessen en zorgen voor een goede samenhang tussen alle facetten van de bedrijfsvoering door te beheren, te structureren en te automatiseren. Dit doen wij op tijdelijke basis en projectmatige basis, maar voornamelijk worden we ingezet voor structurele ontzorging van (onderdelen van de) bedrijfsvoering.

De Ontzorgers voor doelgroepen:

Zorginstellingen

Of je net bent gestart of al vijfhonderd collega’s hebt, iedere fase vraagt wat anders van de bedrijfsvoering. Juist als je een nieuwe fase in gaat of vast loopt in de fase waarin je zit, dan helpen De Ontzorgers jou op weg met het ontwikkelen van slimme processen, het opstellen van (financiële) rapportages of het tijdelijk vervangen van collega’s.
Lees meer

Samenwerkingsverbanden

In de Jeugdzorg en de WMO leveren instellingen soms gezamenlijk hun diensten aan de gemeente(n). Om deze samenwerkingsverbanden te laten gaan over de inhoud  en niet over budgetten en financiën helpen wij als onafhankelijke derde bij een vliegende start of doorbreken wij zijn vastgelopen bedrijfsprocessen op tijdelijke of structurele basis.
Lees meer

De Ontzorgers werkt voor opdrachtgevers in

Wet maatschappelijke
ondersteuning
Jeugdwet
Geestelijke gezondheidszorg

Wat zeggen onze opdrachtgevers

Samenwerken met De Ontzorgers houdt voor ons in dat we daadwerkelijk worden ontlast in een deel van onze zorgadministratie. De samenwerking verloopt erg prettig, mede dankzij snelle en doeltreffende communicatie. Daarnaast is De Ontzorgers in staat om gegevens om te zetten in bruikbare stuurinformatie en wordt er proactief meegedacht over het (beter) inrichten van bestaande en nieuwe processen. Kortom, een professioneel en enthousiast team met een 'hands-on' mentaliteit en veel werkgerelateerde kennis!
Frank Rink, financieel controller
De Ontzorgers is onze belangrijkste adviseur! Er is altijd bereidheid tot overleg op een zeer toegankelijke en prettige manier. Onze rug wordt echt gedekt en dat geeft rust.

Kortom: zonder De Ontzorgers zou het voor ons niet mogelijk zijn om te opereren in dit enorm complexe veld!
Sylvia Scheffer, bestuurder
In een zeer complexe en veeleisende aanbesteding Jeugdzorg in de regio Kennemerland en IJmond heeft Combikracht ZIJ erg veel steun ervaren in de bedrijfsmatige - maar ook inhoudelijke - ondersteuning van De Ontzorgers. Echt wel te beschouwen als 'een rots in de branding'.
Jan Kroft, bestuurder
De samenwerking met zes instellingen is complex. De Ontzorgers maakt deze samenwerking veel eenvoudiger. Doordat zij zich volledig concentreren op de administratieve en de financiële kant, kunnen wij ons bezig houden met de inhoud.
Krista Vos, bestuurder
Sinds 2022 verzorgt PolyPartners naar grote tevredenheid onze boekhouding en F&C! Kernwaarden voor de dienstverlening zijn: professioneel, toegankelijk en pro-actief. De samenwerking verloopt erg plezierig, contactpersonen zijn goed bereikbaar, deskundig en betrokken bij onze organisatie.
Martiene Bottema, Operationeel Manager
Waarom zou je moeilijk doen, als het samen met De Ontzorgers kan!
Elbrig van der Poel, Algemeen Coördinator